Mint már írtam, a múlt év inkább a családról szólt, nem az írásról. De most, az év első negyedében már sikerült több időt alkotói tevékenységgel töltenem. Több kreatív írás alkalmon is részt vettem, melyek segítettek a feltöltődésben.

Nekiálltam a régi adósságok törlesztésének is, ezekről szeretnék most elsősorban hírt adni.

Eddig a regény (Az ősi elf város) és a novelláskötet (Ahogy a szálak összeérnek) csak .pdf formátumban volt letölthető a weboldalról, de most elkészítettem és elérhetővé tettem az .epub formátumot is.

Ezen kívül új anyag is felkerült, mégpedig a Fátyolszakadás antológia, mely 2021 decemberében jelent meg. Az írókkal úgy egyeztünk meg, hogy a nyomtatott könyv megjelenése után egy évig senki nem osztja meg nyilvánosan az e-book formátumot, hogy aki a nyomtatott példányokat értékesíteni szeretné, azt ezzel ne zavarjuk meg. Nos, ez az egy év már rég letelt, hiszen 2024-et írunk, így elkészítettem a .pdf és .epub formátumokat, és ezek is szabadon letölthetőek a honlapról.

A borítókép Bacsa Zsófia munkája

Jelenleg még olvasható tőlem pár rövidebb írás a Facebook oldalon, melyekben egy írói kihíváshoz csatlakoztam, és a honlapon a világfüggetlen írások alatt is lesznek újabb darabok, melyek a kreatív írókörök alatt születtek, ezeket még most tisztázom.

Többen kérdezték, mért osztom meg az írásaimat szabadon letölthető formában. Nos, én nem hiszem, hogy fantasy zsánerben (főleg női íróként), túl nagy bevételre lehetne szert tenni Magyarországon. Lehetne emiatt puffogni, harcolni, kuncsorogni, de őszintén szólva én már ehhez öregnek és megfáradtnak érzem magam. Létrehoztam egy Paypal fiókot, aki szeretné támogatni a munkámat, az megteheti. Ez amúgy egy tisztább út a részemről, hiszen az olvasónak nem kell bizalmat megelőlegeznie nekem, csak akkor fizet, ha az írás tényleg tetszik (vagy akkor sem, de az már az ő dolga).

Igyekszem úgy beosztani az energiáimat, hogy a jövőben rendszeresebben és gyakrabban tudjak jelentkezni blogposzttal és írással is. Addig is mindenkinek sok jó könyvet kívánok!