Még nincs négy hónapja se, hogy megjelent az új regényem Az ősi elf város titka címen, és ezzel nagyjából egyidőben elérhetővé vált a pár éve megjelent novelláskötetem is. Akkor éppen csak arra volt időm, hogy ezt a két hírt egyetlen Facebook bejegyzésben közzé tegyem, aztán elvesztem a munka – család – kert Bermuda-háromszögében, és csak pár napja volt érkezésem onnan újra az írói énemet előkotorni.
Amint szétnéztem, hogy mi újság a kötetekkel, meglepődve láttam, hogy a regényből kb. 40, míg a novelláskötetből 70 példány talált gazdára a pár hét alatt. Eddig is sejlett a Facebook oldalak egyre növekvő látogatottságából, hogy valami elindult, de ilyen számokra nem számítottam, főleg nulla marketing mellett.

Nos, akkor azoknak, akik szívesen olvassák az írásaimat jelzem, hogy az elsőként megjelent, és márciusban felszabadult regényem Az emléktolvaj, és annak folytatása a Vérkufárok a béta olvasónál vannak. Megjelenés, ha minden jól megy még a nyáron, a többi műhöz hasonló módon. Figyeljétek a blogot és a Facebook oldalakat!