Na, ide is eljutottam végre.
Az elmúlt napokban embert próbáló küzdelemben betörtem a WordPress felületét. Nem mondom, hogy most már teljesen kezesbárányként viselkedik, de nagyjából arrafelé tartunk, amerre én szeretném.

Mi mindent is tervezek ezen a felület véghez vinni?

1. Ez lesz a saját regény és novella ciklusom (Fajháborúk kora) kommunikációs felülete. Ami ingyenes tartalomként születik, az ide kerül majd fel, és itt tájékozódhat a – remélem egyre népesebb – rajongó tábor az egyéb eseményekről is.

2. Másodsorban, de hasonló fontossággal ez egy közösségi felület is lesz. Arcadia Minor, a Fantázia Birodalma mindenki másnak is otthona lehet, aki hajlandó tenni érte valamit. (Ingyenélőket nem fogadunk!) Ennek részleteiről itt olvashatsz.

3. Szeretnék egy link-hálózatot is kiépíteni, hogy az olvasók könnyebben megtaláljanak minket, magyar írókat. Ennek a részleteit „Térkapu nyitásának szabályai” címen itt találod.

4. Ezen kívül lesznek itt írástechnikával kapocslatos tartalmak is. A mérnök énemet nem tudom meghazudtolni, így elsősorban a tervezési fázishoz kaphatsz tőlem segítséget, de időnként ki fog bújni belőlem a könyvtáros, és akkor a kutatási oldal kerül előtérbe.

5. Ennyi komolyság után jöhet egy jókora adag felhőtlen szórakozás is, amit a közösségi játékok hoznak majd el az oldalra. Ezek nyomon követéséhez keresd elsősorban a <Játék> címkét.