Itt találhatod meg a Picasso karakterek közösségi játék szabályait.

A játék egy-egy blogposzttal indul, annak komment mezőjében lehet alkotni első lépésben, majd egyéni munkával folytatódik, melynek eredményét e-mailben várom (arkadia_admin@domokos.eu).

A blogposztban olvashatod majd a karakter főbb jellemzőit, és azokat a további elemeket, melyek még meghatározásra, kitalálásra várnak.

Ha szeretnél részt venni a játékban, akkor egy kérdésre kell válaszolnod a komment szekcióban. Az elsővel kezdd, és mindig a soron következő kérdésre válaszolj, és mindig csak egyre! (A válaszodban vedd figyelembe az előző válaszokat, ne írj olyasmit, ami megalkothatatlanná teszi a karaktert!)

Amennyiben a játék elakad, mert nem érkezett válasz egy kérdésre, én fogok válaszolni leghamarabb egy hét után.

Ha az összes kérdésre már válaszolt valaki, akkor a karakter „elkészült”. Ezek után megkezdődik az önálló alkotási folyamat. Akit megigézett az elkészült „egyveleg”, az elkészítheti a karakter leírását/ismertetését, majd beküldheti azt a fenti e-mail címre. A beküldéseket a karakter elkészülése után két hétig várom, amennyiben tíznél több munka érkezik be, hamarabb lezárom a lehetőséget.

Ezek után a beküldött írásokat egy újabb blogposztban megosztom a nagyközönséggel, természetesen névtelenül. Ez alatt a blogposzt alatt újabb kommentekben lehet az írásokat értékelni, és szavazni egyre közülük, ami a legjobban tetszik. Az értékelés nélküli szavazatok nem érvényesek, mert egy egy játék, de azért játssza mindenki, hogy tanuljon, fejlődjön.

A szavazás két hétig lesz nyitva, és a legtöbb szavazatot kapott leírással költözik be a karakter Arcadia szívébe. Ezek után egy újabb játékfolyam keretében hamarosan megkezdi életét Árkádia földjén, de ez már egy újabb játék lesz.