A való életben van egy öcsém, de az írói világban most köszönhetem első írótesóimat. Ha nem ismered ezt a mozgalmat, akkor látogass el a honlapjukra!

2023 márciusában álltam be én is a sorba, és hogy miért most, annak nagy jelentősége van. Elérkezett az a pillanat, amire úgy hét és fél éve várok: megszabadultam első regényem kiadójától. Írói munkásságomban új fejezet kezdődik, de erről majd egy másik posztban írok részletesebben.

A különbözőség és az összefogás ereje
Forrás

Most tehát következzen az Írótesóim bemutatása!

Az a szerencse ért, hogy mindjárt az első hónapban két testvért is kaptam. Egyiküket már ismerem egy ideje, és amennyire időm engedte, követtem a munkásságát. Ő Bacsa Zsófia, aki azon kívül, hogy remek képzelőerővel megáldva ír, a történeteit saját maga illusztrálja is. Másik testvérem Balog István. Istvánra is felfigyeltem már pár héttel korábban, mivel íróközösséget alakított Budafokon. Mikor először beszélgettünk személyesen, éppen a megnyitóra készült. Bár a neten több íróközösség is létezik, melyek szép eredményeket értek el, úgy vélem nagy szükség van a személyes találkozásokra is. István Királycsinálók címmel adott ki könyvet, és a klasszikus fantasy nagy rajongója.

Mindkét testvérem fantasy zsánerben alkot, ahogyan én is. Ezért is kaptuk meg egymást Hirneth-Fajth Evelin döntése szerint. Márciusban tehát róluk és munkásságukról olvashattok majd ezen a blogon a saját hírek mellett.

Elsőként Zsófi és István saját honlapjának linkjét osztom meg, hadd lássuk, mi az, amit eddig is már megmutattak magukból:

Bacsa Art

Királycsinálók

Remek lehetőségnek tartom az Írótesók kezdeményezést. Megismerhetjük és segíthetjük egymást ebben az egyre bonyolultabb és zsúfoltabb világban, ahol a gazdasági körülmények sem kedveznek jelenleg az alkotásnak és a kultúrának. Az olvasóink is találhatnak maguknak új kedvenceket, akik a jelenlegi hatalmas „külföldikönyv”-dömpingben nehezen jutnak szóhoz és nyilvánossághoz. Ezzel is támogathatjuk az általam szintén nagyra becsült „Olvass hazait!” mozgalmat.

Én izgatottam várom, mit hoz ez a hónap hármunknak, és a többi írótesónak.

Alkotásra fel!