Fajháborúk kora

Az előző részben zömében a blogról írtam, de ezen kívül még rengeteg minden történt az írás terén, ami szót érdemel. A blogon kívül novemberben létrehoztam egy honlapot is, aminek szerves része az írói tevékenységem ismertetése (Domokos Anna írói oldala), bár a vállalkozásom honlapjaként is üzemel.

Ennek a lépésnek egyik legfőbb oka volt, hogy ezen a platformon keresztül lehet megrendelni a decemberben megjelent novelláskötetemet (Megrendelő). Ez a kötet a Fajháborúk kora világán játszódik, és 25 novella található benne.

A világ úgy tűnik népszerű, sokan kedvelik már, akik hallottak róla. Ennek egyik újabb eredménye egy közös projekt a Közösségi Írók Céhével, mely projekt keretében a csoport tagjai fognak saját történeteket írni a világra, és ezeket egy antológiában fogjuk összegyűjteni, melynek várható megjelenési ideje 2022. január. A munka már javában folyik, jelenleg 63 jelentkezővel, akik egy részletes világleírást, térképet és egy hangulatkeltő novellát kaptak segítségképpen.

A kötethez érkezett egy kritika is pár napja, mely a blog Facebook oldalán olvasható. Ezt a kritikát Inci felkérésemre írta, de ezen kívül teljesen váratlanul befutott egy másik értékelés is, mely Az emléktolvajt méltatja, és a Molyon olvasható.

Először azt hittem, hogy a második értékelés a Beszélgessünk az írókkal Facebook csoportban decemberben lezajlott bemutatkozó nap eredménye, de a kritikát olvasva az derül ki, hogy a szerzője a 2009-ben megjelent verseimmel találkozott, és azok hatására lett kíváncsi a műveimre. Akárhogy is akadtunk egymásra, a véleménye igazán megtisztelő. Azóta az írója egy novelláskötet boldog tulajdonosa is, és várja a regény folytatását (ami már kész, és csak megjelenésre vár, de ez már a 2021-es tervek része).

Részlet a Molyon megjelent kritikából

A blogon is van egy jelentős mennyiségű tartalom a világhoz, melyet itt érhetsz el.

Ahogy látszik, a Fajháborúk kora világa népszerűsége növekvőben. A következő részben a további eseményekről fogok beszámolni.