Eljutottam idáig is. Valamivel lassabban, mint szerettem volna, de végül minden összeállt ahhoz, hogy a könyv előrendelhető legyen. Még várok pár visszajelzést erről-arról, tesztelünk pár fizetési rendszert, de a novelláskötet még karácsony előtt megjelenik. Mivel e-bookról van szó mindenkihez eljut majd, aki rendelt belőle, nincs példányszám korlát.

Előrendelés

Szeretem ezt a borítót. Sokan ajánlották, hogy cseréljem le azt a pókhálót másikra, de nem tehetek róla nálam „befűződött”. Akik már kicsit ismerősek a világban, azok tudják, hogy a természetfeletti lények röviden Fátyolnak nevezik azt a mágiából és hazugságokból álló álcahalmazt, ami elrejtette őket a beavatatlan földlakók elől. Azonban sokaknak juthat róla eszébe a Háló elnevezés is, és nem a világhálóra gondolnak ilyenkor. Ez a pókháló a borítón éppen úgy borul rá a könyvre, mint a Fátyol a világra: mintha védelmezné. De aki hozzáér, kicsit megbolygatná, az pórul járhat.
Ami a könyv címét illeti, ez egy előzménykötet, sok-sok különálló, valahol mégis összefüggő novellával. Mert a természetfeletti lények sokasága a Földön olyan, mint egy kis falu egy nyüzsgő nagyvároson belül: mindenki ismer mindenkit, vagy legalábbis mindenkit, akit érdemes. A közöttük meghúzódó erővonalak egy irányba mutattak már akkor is, amikor senki nem sejtette, mit hoz a jövő. Mert a szálak mindig összeérnek.